Acasa

Societatea noastra va ofera spre inchiriere pentru efectuarea de excursii interne si internationale o gama variata de autocare si microbuze. Transport national si international de persoane, curse turistice, curse charter, circuite, inchirieri microbuze, autocare. Experienta, personal calificat, seriozitate. Oriunde si oricand. Tarife pentru national sau international negociabile in cazul unor contracte pe termen lung sau variabile in functie de destinatie, traseu, numarul de zile la dispozitie, distanta.

SC CRISTIAN TUR SRL are ca principal obiect de activitate transportul public de persoane intern si international.

Societatea va pune la dispozitie microbuze si autocare dotate cu sistem de incalzire auxiliar, aer conditionat, scaune tip turist, sistem Hi-Fi, frigider, toaleta.

Conducatorii auto sunt soferi experimentati, atestati psihologic, medical si profesional, instruiti si testati periodic privind noutatile aduse legislatiei rutiere.

De asemenea, organizam excursii in tara si strainatate, transferuri chartere, transferuri la si de la aeroport la hotel pentru cele mai importante destinatii din tara si strainatate.

PARC AUTO

Flota noastra compusa din microbuze (capacitate de 9, respectiv 18 locuri) si autocare (capacitate de 35, respectiv 60 locuri) va sta la dispozitie si vine sa intampine toate cerintele dumneavoastra privind transportul rutier de persoane.

Dotari masini:

- centuri de siguranta
- cotiere
- aer conditionat
- frigider
- DVD/TV/Player mp3
- toaleta

Societatea noastra are incadrati soferi profesionisti cunoscatori ai limbilor romana, engleza si maghiara si are incheiata polita de asigurare pentru bunurile si bagajele dumneavoastra.